Bel: 06 41 55 88 01 of 06 10 312 576   Mail: info@smartfoodbook.nl

Over ons

Unieke receptuur voor de professionele keuken

Smart Foodbook is een initiatief van Cutting Edge Smart Horecamanagement. Zij helpen keukens en keukenbrigades van horeca- en cateringondernemers met personele bezetting, culinaire creativiteit, inkoop en logistiek.

In de praktijk merkten zij op dat veel horeca-eigenaren moeite hebben om goede recepten binnen de deur te houden. Vaak verhuizen die met de chefkoks mee naar een andere gelegenheden. 

Met Smart Foodbook brengen we een alles-in-één oplossing naar jouw horecabedrijf. We begrijpen de dagelijkse strijd die je moet leveren, van het beheer van de keuken tot het maximaliseren van de winst en het effectief managen van je team. We zijn hier om je te ondersteunen en jouw bedrijf de rust te geven waar nodig is.

Met behulp van ons Smart Foodbook van gerechten en maatwerkmenu’s kun je flexibel inspelen op veranderende smaken en seizoensgebonden ingrediënten. Zo ben je niet langer afhankelijk van één chef en kun je altijd constante kwaliteit leveren “ongeacht wie er achter het fornuis staat”.

Wortels snijden
Ons Team
Patrick Kelder

Patrick Kelder

Founder

Patrick Kelder is een Culinaire duizendpoot met meer dan 30 jaar ervaring. Door zijn diepgaande kennis en enorme passie heeft hij op elk denkbaar niveau binnen de keuken gewerkt waardoor hij een waardevol inzicht heeft op alle facetten binnen de gastronomie. Zijn zeer brede netwerk van collega’s en leveranciers getuigt van zijn enorme toewijding en professionaliteit. Patrick staat altijd klaar om zijn expertise en liefde voor eten te delen en ieders culinaire ervaring te verrijken.

Eric Miete

Eric Miete

Founder

Eric Miete wordt gezien als een opmerkelijke persoon in de culinaire wereld, waar hij een enorme schat aan ervaring en expertise heeft vergaard. Zijn veelzijdig talent komt tot uiting in zowel zijn creativiteit als zijn organisatorisch als commerciële vaardigheden in de gastronomie. Door zijn brede netwerk binnen de branche is hij ten alle tijde op de hoogte van alle culinaire trends en innovaties, wat alleen maar bijdraagt aan zijn positieve impact in de mooie wereld van eten en drinken.

Brandon van Dalen

Brandon van Dalen

Projectmanager

Mijn naam is Brandon van Dalen, een kok met een passie voor de koude kant en patisserie. Mijn culinaire verbeelding komt tot uiting in een scala aan gerechten, van kleurrijke salades en verfijnde voorgerechten tot verleidelijke desserts. Mijn vaardigheden beperken zich niet tot de keukenvloer. Ik ben net zo bedreven in administratieve taken. Inkoop, calculaties en alle achter de schermen werkzaamheden zijn voor mij net zo vertrouwd als het hanteren van een koksmes.

Frank van der Wende

Frank van der Wende

Chefkok

Mijn carrière als kok is eigenlijk heel klassiek begonnen in de afwas! Mijn interesse was gelijk gewekt, ik kon niet stoppen met kijken naar de koks die werkten in de keuken. Het duurde dan ook niet lang voor ik zelf in de keuken stond te helpen en zo ben ik eigenlijk op mijn 14e begonnen als kok. Na de hotelschool heb ik de Cas Spijkers Academie in Twente succesvol doorlopen. En ben ik leerling, chef de parti, souschef en uiteindelijk chefkok geworden.

Ik heb superveel zin om samen met dit topteam voor u klaar te staan en wil niks liever dan met onze vakkennis en enthousiasme uw keuken beter maken dan hij al is! 

Wouter Janssen hospitality coach bij Santé en Smart Foodbook

Wouter Janssen

Hospitality coach

Als oprichter van Santé Hospitality Services en ervaren hospitality coach met meer dan 35 jaar ervaring in de horeca, ben ik een ware verbinder en motivator. Mijn kracht ligt in het leggen van sterke relaties en het optimaliseren van gastbeleving en teamprestaties. Mijn hands-on praktijkervaring creëert een positieve omgeving waarin vertrouwen centraal staat. Ik help horecabedrijven hun gastvrijheid, teammotivatie en onderscheidend vermogen te verbeteren. Medewerkers doen namelijk niet wat een leidinggevende zegt, medewerkers doen wat een leidinggevende zelf doet. Die vertaalslag wil ik graag samen maken. Na 15 jaar succesvol mijn eigen horeca onderneming gerund te hebben, ben ik nu met mijn passie voor gastvrijheid jouw betrouwbare partner voor de toekomst.

Smart Foodbook icon vierkant

Neem voor vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wij werken samen met o.a.:

Cutting Edge Smart Horecamanagement
Ondersteuning in de horeca

InOne
Bestelplatform voor hospitality en leveranciers

Santé Hospitality Services

CT Media
Professionele bedrijfsvideo’s

Koppert Cress
Teler van natuurlijke, innovatieve ingrediënten

Cappa
Accountants & Adviseurs

Primeros Produkties
Produkties, foodconcepten en festivalcatering

Driessen Hygiëne Totaal
Training, audits en control

Lost Founders
Grafisch ontwerp en contentbranding

What's new

Interesse? Bekijk onze gerechten

Twijfel je of wil je advies, neem dan contact met ons op. We komen graag langs om kennis te maken met jou en je bedrijf. We kunnen dan samen overleggen en kijken welke gerechten er niet op jullie kaart mogen ontbreken.

Scroll naar boven