Bel: 06 41 55 88 01 of 06 10 312 576   Mail: info@smartfoodbook.nl

Hospitality programma

Kies een programma
Vraag offerte aan
Intakegesprek
Ontvang voorstel op maat

Hospitality programma

Welkom bij Santé Hospitality Services

Ik geloof dat gastvrijheid in de horeca niet alleen zit in wat je onderling afspreekt, maar vooral in wat je doet én herhaalt. Daarom heb ik een compleet gastvrijheidsprogramma ontwikkeld, speciaal voor horeca-eigenaren en leidinggevenden. Succesvolle sturing en motivatie van de mensen op de vloer begint bij goed getraind en gemotiveerd management, want medewerkers volgen niet wat je zegt, maar wat je zelf doet.

Met mijn ervaring, expertise en begeleiding kan ik jouw team in een paar maanden laten excelleren. Dit programma is ontworpen om het gastvrijheidsbesef van het team te verbeteren, de gasttevredenheid te verhogen en de omzet te maximaliseren.

Hospitality programma
Niet Kijken Maar Zien

Maak kennis met het programma ‘Niet Kijken, Maar Zien’ en ontdek hoe verbeterde servicevaardigheden jouw zaak naar een hoger niveau tillen. De trainingen en workshops zijn erop gericht om zowel het management als het personeel ‘Gastvrij Gewoontes’, ‘Gastvrij Sleutels’, ‘Gastvrij Welkom’ en de ‘Gastvrij Check’ eigen te maken. Het ‘Gastvrij Stappenplan’ zorgt ervoor dat de theorie dagelijks wordt toegepast én herhaald.

Er is ook aandacht voor seizoenspersoneel, zodat zij net zo goed presteren als je vaste team. Hierdoor verhoog je de tevredenheid van je gasten en de retentie van je personeel. Want de beste manier om aan goed personeel te komen, is ervoor te zorgen dat niemand weggaat.

Aanvullende onderdelen Niet Kijken Maar zien

Met behulp van aanvullende programmaonderdelen help ik je de perfecte balans te vinden tussen een informele sfeer en hoogwaardige gastvrijheid. Of je nu nieuw personeel inwerkt of je huidige team bijschoolt, leer hoe je efficiënt maar ontspannen werkt, speciale items promoot en anticipeert op de behoeften van je gasten. Het team wordt naar een niveau geteld waar ze de verwachtingen van de gasten niet alleen waarmaken, maar overtreffen.

De workshops, trainingen, on-site coaching en strategische mystery visits geven je de tools om een loyale klantenkring op te bouwen. Dit stimuleert herhaalbezoek en positieve recensies, verhoogt het teammoraal en creëert een onderscheidende positie voor jouw zaak.

Gastvrij Mystery Visits

Vergeet de Mystery Visits niet. Deze zijn essentieel om de gastervaring te begrijpen en verbeterpunten te identificeren. Met de juiste mix van training, coaching en feedback transformeert jouw horecazaak tot een plek waar gasten zich gezien, gehoord en ontzorgd voelen. Gastvrijheid is als een goede cocktail: mix het goed, serveer het met flair en laat ze terugkomen voor meer.

Santé Hospitality Services staat voor: gezond leiderschap, gezonde relaties en een gezond bedrijf. Klaar om jouw horecazaak een boost te geven?

Santé!

Kosten

Hospitality programma

op aanvraag

Kilometervergoeding

0,35 /km (excl. evt. bijkomende parkeerkosten)

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Hospitality programma

Scroll naar boven